NOX, Pradiareň 1900, Svätoplukova 2A, 821 08 Bratislava-Ružinov
plný úväzok | živnosť (5 dní v týždni, 14:00-23:00)
ihneď
od 1 725 - 1 865€ brutto | mesiac (v závislosti od tvojich skúseností)
O NÁS
NOX priniesol nový vietor a originálne zážitky do historickej budovy Pradiarne 1900. Kuchyňa pod vedením Daniela Širotu je inšpirovaná celým svetom a reflektuje na aktuálne trendy, ktoré prepája v nevšedných kombináciách. Originalita a spojenie toho najlepšieho a najkvalitnejšieho platí aj pre ponuku cocktailov, prémiového alkoholu a limonád z vlastnej produkcie.
NOX je obľúbeným miestom pre tých, ktorí, okrem gastronomický zážitkov, hľadajú špeciálnu atmosféru pod taktovkou našich DJov.
Viac sa dozvieš na www.noxbratislava.sk.
ČÍM NÁS URČITE OSLOVÍŠ?
- hľadáš si prácu, ktorá ťa bude konečne napĺňať a kde budeš mať možnosť kreatívne tvoriť?
- hľadáš prostredie, ktoré očarí aj zamestnancov, ktorí v ňom pracujú, aj zákazníkov, ktorí sa doň budú chcieť vrátiť?
- ak si túžiš nájsť prácu, na ktorú budeš hrdý a máš aspoň 2-3 roky skúseností s prípravou medzinárodnej kuchyne – pridaj sa k nám
ČO MÔŽEŠ OD NÁS OČAKÁVAŤ?
- 30% zľava do všetkých našich reštaurácií a podnikov
- 35% príspevok na MULTISPORT kartu – užívaj si športové aktivity, fitko, wellness a mnoho ďalších aktivít za výhodné ceny
- odmeny za extra mile, za odpracované roky a ďalšie motivačné bonusy
- pracovná zmluva na dobu neurčitú ihneď pri nástupe
- podpora a zázemie najväčšej gastronomickej spoločnosti na Slovensku
- chceme rásť spoločne, a preto sme otvorení spätnej väzbe. Ak vieš, že sa dá niečo robiť lepšie, radi ťa vypočujeme a pomôžeme ti realizovať tvoj nápad
- obuvníkov syn u nás nechodí bosý – kvalitná a chutná zamestnanecká strava
- komfortné pracovné oblečenie a príspevok na ošatné či obuv je samozrejmosť
- bonus za odporučenie kolegu počas letnej sezóny vo výške 350 € až 450 €
- spolupráca s ostrieľanými gastronomickými profesionálmi, ktorí ti s radosťou pomôžu a odovzdajú svoje skúsenosti
MÁME O TEBA ZÁUJEM, TAKŽE:
ČO JE PRE NÁS DÔLEŽITÉ?
- keďže ani my nie sme začiatočníci, skúsenosť na pozícii kuchára po dobu aspoň 2-3 rokov je nutná
- vítame tvoje nápady a podporíme ambície profesionálneho, ako aj kariérneho rastu
- aktívne sleduješ kuchárske trendy, máš prehľad v receptúrach a chceš sa zlepšovať
Tento koncept spojil profesionálov a nadšencov v gastronómii a práve ďalšieho takého hľadáme. V rámci ponuky jedál sa spolu vydáme na cestu okolo sveta.
Čaká ťa u nás atraktívna pracovná doba, skúsený tím odborníkov a priestory v historickej budove, ktoré očaria.