už poznáš wagamama?

4. februára 2016

milujeme wagamama a radi ti vysvetlíme ako veci u nás fungujú. povieme ti prečo napríklad wagamama chutí ako chutí alebo prečo podávame jedlá spôsobom aký nájdeš len u nás. wagamama je sieť reštaurácií z anglicka, a preto aj tá naša bratislavská dodržiava všetky celosvetové štandardy wagamama, rovnako ako aj „pravidlá“, ktoré ti teraz predstavíme.

wagamama pravidlá

niečo o dochucovaní

wagamama sa riadi celosvetovým trendom zdravšieho stravovania a preto už 3 roky používa soľ v minimálnych množstvách. na stoloch nájdeš 2 druhy sójovej omáčky (menej či viac slanú), rovnako ako aj chili olej a sitchimi, ktoré môžeš použiť na dochutenie. ak by si predsa len soľ potreboval, obsluha ti ju na požiadanie rada prinesie.

rezervácie u nás

rezervácie robíme iba od 6 a viac osôb. wagamama je miesto, kde sa dá chutne a rýchlo najesť, ale zároveň aj miesto, kde si sadnú k stolu viacerí neznámi ľudia a vychutnávajú si jedlo vedľa seba. preto ak prídete v počte menšom ako 6, náš personál vás rád usadí k najvhodnejšiemu voľnému stolu.

zelený čaj na uvítanie

každý hosť, ktorý k nám príde, dostane od nás na požiadanie šálku zeleného čaju na privítanie. tešíme sa na teba, a sme radi, že ťa môžeme pohostiť zdravým zeleným čajom, kým čakáš na svoje vynikajúce jedlo.

jedlo servírujeme, keď je čerstvé

u nás ti príde jedlo na stôl práve vtedy, keď je hotové a teda najčerstvejšie a najchutnejšie. nečakaj klasické poradie. naša filozofia hovorí, že akonáhle je jedlo hotové, rovno sa servíruje. že prišli rezance skôr ako „predjedlové“ krevety? nevadí. pusti sa do jedla a keď prídu krevety, daj si ich spolu s rezancami.