Úplne nové menu v Primi Eurovea

19. júla 2019

Naše nové menu je skutočne výnimočné. Vzniklo spoluprácou dvoch talentovaných šéfkuchárov – Španiela Davida Diáza a Taliana Fiorenza Ricciho. Predstavuje fúziu toho najlepšieho z mediteránskej kuchyne – talianske, grécke, španielske, francúzske, turecké – stredomorské regionálne receptúry. Autentické, pôvodné recepty tak, ako ich varili doma.

David Diáz pochádza z Katalánska a v Barcelone aj v Prahe varil v Michelinských reštauráciách. „V našej kuchyni to vždy úžasne voňalo. Každý štvrtok sme mali paellu – to muselo byť každý týždeň. Moja najobľúbenejšia je tradičná valenciana, mäsová. Keď ju mama navarila, bol som šťastný.“

Fiorenzo Ricci pochádza zo severného Talianska a ako pravý Talian miluje jedlo a dokáže o ňom krásne rozprávať.

,,Keď varím nejaké jedlo, snažím sa čerpať zo spomienky, keď som ho jedol po prvýkrát. Jeho chuť, jeho vôňa… Vôňa je absolútne prvý vnem, ktorý pri jedení máme. Práve ona ti pomôže spomenúť si.“

Dobré menu je o zážitku a zážitok začína kvalitným produktom. Preto je naše nové menu krátke a obsahuje menší počet jedál. Všetko robíme fresh. Základom našich receptov sú regionálne produkty priamo zo španielska a talianska – kvalitné salámy, šunky či syry.

Cestoviny si vyrábame u nás a pečivo, navrhnuté na mieru k novému menu pečieme každý deň čerstvé.

Mediterán znamená čerstvosť a jednoduchosť a v práve v tom je jeho krása. / Mediterán je o čerstvosti a jednoduchosti, ale práve preto o kráse.

Ak sa chcete dozvedieť viac, poďte na náš blog ,)