Prečo milujeme leto

25. júla 2016

Slnečné dni, teplé počasie, kúpanie, opaľovanie, ale aj stretnutia s priateľmi, skvelé jedlo a osviežujúce drinky. Dôvodov prečo máme radi leto je veľa a musíme úprimne priznať, že sa na neho tešíme celý rok. 🙂 Pripravili sme pre vás pár príkladov toho, prečo milujeme práve toto leto a veríme, že si ho spolu s nami užijete aj vy.

Pretože v Primi Michalská sú Prosecco víkendy

Aj vy patríte medzi vášnivých milovníkov prosecca? Tak sa pridajte k nám a užite si prosecco víkendy v Primi Michalská. Tie trvajú až do konca augusta a každý mesiac máme v ponuke nový druh prosecca Martini a jedinečný koktail od nášho Bar Executive Tomáša Holca. A ak by ste mali chuť na niečo sladké a osviežujúce, určite vyskúšajte variáciu domácich sorbetov a zmrzlín.

 

Pretože si môžeme dopriať gastronomické zážitky aj v Košiciach

Šéfkuchár Daniel Širota z Primi na leto pripravil:

  • šalát z údeného lososa s jablkovo-uhorkovým gazpacho, sušenými kaparami, jablkami Granny Smith a chrumkavým chlebíkom
  • filet z halibuta so stonkovou brokolicou, mušľami, marinovanou mrkvou, hráškom a omáčkou bisque de Homard
  • miešaný šalát s červeným melónom, vyzretým ovčím syrom, čiernymi olivami, opraženými tekvicovými semiačkami a citrusovým dresingom
  • francúzsku citrónovú tortu s malinami, kokosovým meringue a rebarborovým sirupom

 

Pretože nie je nič lepšie, ako stráviť letné večery s kamarátmi

A vo wagamama to platí dvojnásobne. Okrem toho, že jedlo je tu ako stvorené na to, aby ste sa oň s kamarátkami podelili, všetky skupiny 6+ hostí od nás dostanú osviežujúcu veľkú limonádu na nás. Výhľad na Dunaj z parádnej terasy je na nezaplatenie.

 

Pretože si môžeme užiť pohodový víkend aj s deťmi

Petržalská Klubovňa nie je len obyčajná piváreň. Je výnimočná tým, že má skvelú veľkú exteriérovú terasu plnú zelene a stromov. Je v nej aj superské detské ihrisko s preliezkami, pirátskou loďou aj trampolínou. Navyše je tu počas leta aj špeciálne detské menu, z ktorého sa určite budú vaše ratolesti zalizovať až za ušami. 🙂 Sú v ňom dobroty ako červené špagety posypané syrom, kurací paprikáš zo stehienka s maslovými haluškami či mini cheeseburger. Nechýbajú ani klubovňácke nanuky! No a tí starší si tú môžu príjemne oddýchnuť pri čapovanej Klubovňáckej 11°,  a ak budete mať šťastie, možno bude práve prebiehať niektorá z víkendových grilovačiek, počas ktorých robíme detské aj dospelácke hot-dogy, bravčovú pleskavicu, grilovaný encián a dokonca aj bbq kurčatá na ražni. Ak grilovačku nestihnete a máte chuť na niečo špeci, určite si vyberiete z parádnych jedál z letného menu. Pripravili sme v ňom dokonca aj niečo chutné iba pre všetkých držiteľov MedusaCard! Inšpirujte sa tu.

 

 

Pretože môžeme zažiť taliansku romantiku priamo v srdci Bratislavy

Romantická terasa s výhľadom na historickú Bratislavu, typické štvorčekové obrusy a uvoľnená atmosféra trattorie. Taká je La Pala priamo na Hviezdoslavovom námestí. V lete sa tu môžete schladiť výborným dezertom Semifreddo alla stracciatella s čerstvými jahodami v balzamiku a vychutnať alko aj nealko drinky zo špeciálnej sezónnej ponuky. Napríklad taký La Pala negroni spritz je ideálnym na teplé večery. Kombinuje v sebe campari, martini rosso, domáci bazalkový sirup, prosecco, čerstvú bazalku a sódu.

Užite si leto s nami. 🙂