Pomôžte aj vy

2. decembra 2015

Je veľa všeobecne známych dôvodov, prečo treba podporit organizácie ako Magna, hlavne v tento vianočný a predvianočný čas, kedy sa to tak nejako má, robí to z nás trochu lepších a trochu morálnejších ľudí. Dáva nám to pocit, že bez ohľadu na to, aké životy žijeme, aké máme možnosti a priority, vieme sa na chvíľku zastaviť a o naše šťastie sa podeliť.  Áno, bla bla bla. Niektorí sme v opozícii voči emočnému tlaku, ktorý sa na nás v tomto čase vyvýja, tak ho zámerne bojkotujeme. To je všetko v poriadku, máme na to právo.

Existuje mnoho vecí, ktoré nás rozdeľujú. Viera, politické presvedčenie, životná dynamika, názory na výchovu detí, vnútorný hodnotový systém, ktorý je niekomu bližší, inému úplne cudzí. To všetko sú, v konečnom dôsledku, obmedzenia, ktoré limitujú a faulujú niektorý druh pomoci, alebo niektoré skupiny, pri ktorých si myslíme, že je diskutabilné, či pomoc naozaj potrebujú.

Martina Bandžáka, zakladateľa a tvár Magny, poznám vyše 20 rokov. On Magnou žije, dýcha a tvorí ju. Ja mu verím a počúvam svoju intuíciu. Mne zase veria ľudia, ktorí sa rozhodli na tomto projekte zúčastniť. Viem, je to subjektívne. To objektívne uvidíte na magna.sk

Keď sa úplne odosobníme od všetkých pre a proti, toho či niekto má alebo nemá nárok, či je to dlhodobý alebo krátkodobý problém a mnoho iných, jedno platí: MAGNA pomáha deťom v núdzi.

My:

Zuzana Frešo, Befresh, 2 dcéry

Silvia Horecká, Terapia jedlom, 3 dcéry

Silvia Némethová, Pískacie Tričká, 2 dcéry

Jakub Liška, modranska, 2 deti

Broňa Geržová, Mercado & Mlska, 3 deti

sme sa rozhodli Magnu podporiť pretože veríme, že ak naše deti budú tými deťmi v núdzi, nikto sa nebude pýtať odkiaľ sú, akého sú náboženstva či rasy, bude existovať akási MAGNA, ktorá im bezpodmienečne pomôže.

IMG 1776IMG 1786

Ak to cítite rovnako, Magnu môžete podporiť kúpou špeciálnych edícii výrobkov, ktoré pre nás s láskou vytvorili naši dodávatelia a nájdete ich v limitovanom počte vo food & deco shope v Mlske. V ponuke sú bezlepkové medovníčky od Silvie Horeckej, zdravé raw vianočné koláčiky od Zuzany Frešo, špeciálny dizajn pískacích tričiek a takisto keramika modranska s jedinečným vianočných motívom. Pre túto príležitosť sme vymysleli aj špeciálne drinky v alko aj nealko verzii, ktoré si u nás môžete vychutnať.

Magne môžete pomôcť aj tu.

Ďakujem, vaša MLSKA mama.