Pizza v Košiciach

26. augusta 2021

Ak máte v pláne navštíviť Košice alebo tam bývate, tak pizzu o ktorej sa vám bude ešte dlho snívať ochutnáte v našej košickej Primi.

KP 0010

Tenké cesto, chrumkavé okraje, čerstvé suroviny a to hlavné, domáci paradajkový pretlak. Nehovoriac o výbornom ceste, ktoré si náš pizziar Jaroslav pripravuje sám už 5 rokov a vedel by vám o tom rozprávať hodiny. Jeho šikovné ruky vedia vyformovať tenké cesto tak, že niektorí na to potrebujú špeciálny lis. Vďaka jeho zručnosti sa nemôže stať aby bolo cesto gumené alebo nejako inak poškodené.

Každá pizza je jedinečná a každý deň môže priniesť nový zážitok z pizze. Čo to znamená v Primi v Košiciach? Denné menu obsahuje vždy jednu pizzu a vždy sa náš pizziar snaží vymyslieť niečo extra. Okrem pizze s domácim paradajkovým základom môžete ochutnať pizzu aj so smotanovým základom.

KP 0023

Znie to obyčajne? Náš pizziar Jaroslav sa nebojí experimentovať a preto ste mali možnosť ochutnať aj pizzu s cuketovým základom. Kreativite sa v kuchyni medze nekladú. V interiéri Primi môžete vidieť ako sa pizza pripravuje a ako sa pečie v peci na drevo. Tak si môžete overiť, že vaša pizza bude výborná a je robená s veľkou precíznosťou.

Tešíme sa na vašu návštevu a veríme, že vám pizza bude chutiť rovnako ako nám.