Otvorili sme remeselnú pekáreň Crustino!

24. februára 2019

Po niekoľkých mesiacoch intenzívnej práce s rekonštrukciou a vylaďovaním produktov sme rozšírili naše portfólio o ďalšiu prevádzku a v Bratislave sme otvorili našu prvú vlastnú pekáreň a cukráreň s názvom – Crustino. A veľmi sa z toho tešíme!

 

Nájdete v nej kváskové produkty z našej remeselnej výroby, tradičné koláče aj zážitkové dezerty, plnohodnotné obedy na moderný spôsob či taliansku kávu so sebou. Všetko pečieme priamo na mieste s vlastným kváskom a s lokálnymi múkami z mlynov.

 

Crustino plánuje postupne svojimi výrobkami zásobovať všetky reštaurácie spadajúce pod Medusa Group. Počas pracovného týždňa je však otvorené aj pre všetkých našich zákazníkov, ktorí si tak môžu so sebou odniesť denne čerstvé kváskové pečivo a chleby domov, či ľahký čerstvý obed do práce.

 

Výrobu v Crustine sme zverili tým najlepším odborníkom. Pekárskym garantom je Martin Marek, ktorý do Crustina prišiel z Yeme. Tvárou cukrárskej výroby a spoluautorkou cukrárskych výrobkov sa stala mladá kreatívna cukrárka Veronika Bušová, ktorá študovala na prestížnej kulinárskej škole ICC New York v odbore pastry arts. Veronika doplní portfólio tradičných pekárenských výrobkov exkluzívnymi zážitkovými dezertmi ako éclair, mille feuille, čokoládový mousse ale aj klasickými dezertmi v modernom šate. Veríme, že punčovým rezom z nami vareného punču, či doboškou z kvalitných surovín nepohŕdne žiadny milovník sladkého. 🙂

 

V rámci dennej raňajkovej a obedovej ponuky v Crustine nájdete aj čerstvé krajce kváskového chleba s domácimi pomazánkami, plnené wrapy, šaláty, sýte polievky, či sendviče.

V Crustino máme radi prírodu a preto sme dbali na to, aby boli naše obaly kompostovateľné.

Príďte sa preto presvedčiť na vlastné oči a chute, že sme sa naozal snažili. Vybehnite si po zdravý obed alebo si len vezmite po práci chrumkavý čerstvý chlieb domov.

Otvorené máme každý pracovný deň od 07:30 – 17:00. Nájdete nás na Plynárenskej 7/B v budove BBC 5. Prajeme príjemné chrumkanie! 🙂