PRVÁ KLUBOVŇA U VÁS DOMA

13. augusta 2020

domaca klubovna social otorenie 2020 08 web 1

Otvorili sme pre vás v Bratislave novú Klubovňu, Klubovňu priamo u vás doma! Zúročili sme všetky naše skúsenosti a prinášame vám jedinečný projekt, ktorý nie je len eshopom. Vďaka Domácej Klubovni si odteraz môžete vaše obľúbené jedlá vychutnať v pohodlí domova, no s rovnakou kvalitou ako v reštaurácii. Či už si chcete vychutnať večeru u vás doma, užiť grilovačku s priateľmi či spoločne stráviť víkendový obed s rodinou, v Domácej Klubovni nájdete niečo na každú príležitosť.

PG R4900

MYSLELI SME NA VŠETKO!

Vychutnať si to, čo milujete u nás v Klubovni môžete už aj u vás doma. Máme pre vás samozrejme aj niečo navyše, čo nájdete iba v Domácej Klubovni. Či už máte chuť na obľúbené klasiky alebo plánujete večer s priateľmi alebo grilovačku na záhrade alebo víkendový obed s rodinou. Mysleli sme jednoducho na každú príležitosť. Zároveň dbáme aj na vašu bezpečnosť, a preto sú všetky naše jedlá balené s dodržaním tých najvyšších hygienických štandardov.

Stačí si vybrať na www.domacaklubovna.sk a prísť si vaše obľúbené jedlá vyzdvihnúť do Petržalskej alebo Centrálnej Klubovne alebo si ich objednajte priamo ku vám domov cez aplikáciu Wolt.

Sledujte nás aj na Facebooku Instagrame.