Oslávte s nami SILVESTER

6. decembra 2022

Hurá! Opäť je tu koniec roka a to je čas na párty. Či už chcete tancovať, až kým nespadnete z nôh, alebo chcete začať rok polnočným bozkom pri sviečkach, prípadne vo veselej spoločnosti priateľov pri dobrom jedle a pive. Pre každého z vás máme to pravé miesto na oslavu Silvestra.

RIO RESTAURANT & BAR

rio, bratislava, silvester, medusa
HVIEZDOSLAVOVO NÁMESTIE 15 | BRATISLAVA
Jedinečná atmosféra, skvelé jedlo, víno a drinky. To všetko zažijete počas Silvestra v RIU. Čaká na vás drink na privítanie, štvorchodové menu a polnočná kapustnica. Čerešničkou na torte je poloha priamo v historickom centre, iba pár metrov od ohňostroja. O zábavu a hudbu sa postará DJ Štaffo.
>>Viac info a rezervácia<<

PRIMI EUROVEA

rio, bratislava, silvester, medusa
PRIBINOVA 8 | BRATISLAVA
Silvestrovská zábava s live DJ-om, viac chodová večera a nádherný výhľad na ohňostroj z „prvého“ radu nášho vykurovaného pavilónu. Taký je Silvester v PRIMI Eurovea. Vhodné pre väčšie skupiny, ale aj rodiny s mladšími deťmi. Večer vám spríjemní DJ Soundtonic.
>>Viac info a rezervácia<<

BARROCK

barrock, silvester, bratislava, medusa
SEDLÁRSKA 1 | BRATISLAVA
V našom Barrocku zažijete tú najlepšiu novoročnú párty, ktorú vám budú závidieť aj rockové hviezdy. Dve poschodia, skvelé pivo a drinky. O divokú a neviazanú zábavu sa postará DJ J.see, ktorý zdvihne zo stoličky každého milovníka rockovej hudby.

TRAFO

trafo NL 2
VENTÚRSKA 1 | BRATISLAVA
Ak si chcete Silvester užiť naplno v klube, tak posledná párty tohto roka bude v TRAFE nezabudnuteľná! Rezervujte si lístky čím skôr. Skvelé tanečné beaty v podaní DJ Fancy a DJ Spin budú stáť za to!
>>Viac info a rezervácia<<

BYSTRICKÁ KLUBOVŇA

bystricka klubovna, silvester, medusa, banska bystrica
NÁM. ŠTEFANA MOYSESA 26/52 | BANSKÁ BYSTRICA
Oslávte Silvester s priateľmi v našej Bystrickej Klubovni. Klubovňácke pivá, skvelé jedlá a dokonalá atmosféra vám zabezpečia príjemný silvestrovský večer. Hudbu a zábavu bude mať na starosti DJ Michal Borsody. Jedinečná poloha na námestí blízko ohňostroja je samozrejmosťou.
>>Viac info a rezervácia<<

NOX

nox, silvester, medusa, bratislava
SVÄTOPLUKOVA 2A| BRATISLAVA
Chcete originálne zakončiť rok? Výnimočné jedlo, drinky a personál v unikátnom priestore NOXU naplnia vaše predstavy. O skvelú atmosféru a výborné naladenie sa postará DJ Oliver Heat. Vstup máte voľný.

WERK

werk, silvester, medusa, bratislava
BOTTOVA 1| BRATISLAVA
V unikátnych priestoroch Jurkovičovej teplárne zažijete neopakovateľnú silvestrovskú oslavu s vašimi blízkymi, či priateľmi. Čaká na vás skvelé 4-chodovému menu s welcome drinkom a polnočnou kapustnicou. Užite si jedinečný večer plný prekvapení v rytme, do ktorého vás dostane skvelá DJ Gina. S rezerváciou určite neváhajte.
>>Viac info a rezervácia<<