Peter Cibulľka, Brand Chef Klubovní, píše o novej ponuke jedál.
V Klubovniach máme novú kategóriu, ktorá sa volá NAMARINUJ SI SÁM. Na výber máte tri druhy marinád, podľa vlastného výberu vám ochutíme krídelká, bravčové spare ribs (čo sú nízke rebrá) alebo rebrá z bôčiku. Marinády na výber sú obľúbená BBQ, medovo-zázvorová marináda alebo čili rajčinová. Čili rajčinovú marinádu si môže vybrať z troch druhov pálivosti. Jemne popáli, to už áno alebo čisté peklo.
Peter Cibulľka, Brand Chef Klubovní, píše o novej ponuke jedál.
V Klubovniach máme novú kategóriu, ktorá sa volá NAMARINUJ SI SÁM. Na výber máte tri druhy marinád, podľa vlastného výberu vám ochutíme krídelká, bravčové spare ribs (čo sú nízke rebrá) alebo rebrá z bôčiku. Marinády na výber sú obľúbená BBQ, medovo-zázvorová marináda alebo čili rajčinová. Čili rajčinovú marinádu si môže vybrať z troch druhov pálivosti. Jemne popáli, to už áno alebo čisté peklo.
Vyrábame si domácu marinovanú krkovičku, ktorú najprv namarinujeme v našej zmesi korenín a potom varíme formou sous vide. Podávame ju v kváskovom chlebe s čili horčicou a nakladanými uhorkami.
Do ponuky domácich jedál z našej kuchyne sme pridali polovicu grilovaného kuraťa s restovanou zeleninou, bylinkovou salsou, coleslawom a kváskovým chlebom.
Trochu sme obmenili ponuku streetfood. Obmenili sa burge a pridali sme Fish and Chips, ktoré rozhodne musíte ochutnať. Máme aj novú kategóriu ŠTYRIA HLADNÍ PRI STOLE. Sú to misy pre väčšie partie ľudí. Na výber máme dve teplé a jednu studenú misu.
Obmenili sme aj šaláty. Novým šalátom v ponuke je šalát s jemne zaúdenými kačacími prsiami. Šalát je ladený ázijskými chuťami. Dresing je s čerstvých citrusov, listov koriandra a zdobený pečeným sezamom.
V dezertoch som zanechal obľúbené tvarohové palacinky s lesným ovocím, makové šúľance a cheesecake s marinovanými višňami v Amarete. Pridal som veterníky plnené karamelom, poliate čokoládou a posypané slanými arašidmi. Mňam!