Nové projekty

12. júna 2017

Po 2 rokoch, kedy sme pracovali v neskutočnom tempe a otvorili 14 (!) nových prevádzok v 3 krajinách, sme sa rozhodli, že by bolo fajn trošku spomaliť a tak tento rok otvoríme “iba” ďalšie tri. Jednu na rodnom Slovensku, jednu v Čechách a jednu v Rakúsku. Pardón, aby sme nezabudli, ešte chystáme aj ďalšie 4 kantíny, ktoré pribudnú v bratislavskom závode Volkswagen. Dokopy nás tak tento rok čaká 7 nových prevádzok. 🙂

Košická Klubovňa

Ako prvý projekt sme si vybrali ďalšiu Klubovňu. V poradí už siedmu sme otvorili 31. mája priamo v historickom centre Košíc. Nachádza sa na Hlavnej ulici, kúsok od našej košickej Primi, ktorá toto leto oslávi svoje druhé narodeniny. Viac o Košickej Klubovni sa dočítate tu.

wagamama Parndorf

wagamama na nábreží Dunaja sa už druhý rok teší obľube vyznávačov exotickejších ázijských chutí. Pre tento svetový fenomén, ktorý nájdete v dnešnej dobe vo viac ako 20 krajinách sveta, je typická čerstvosť a kvalita surovín, hravý prístup a sloboda personálu a zákazníkov prejaviť sa. A všetky tieto atribúty sa chystáme túto jeseň priniesť aj rakúskym zákazníkom. A nielen im. Prvá rakúska wagamama totižto otvorí v populárnom outletovom shopping centre v Parndorfe, čo je zárukou doslova svetovej klientely.

Volkswagen kantíny

V závodoch VW Slovakia a.s. v Bratislave a Martine sa staráme o závodné stravovanie pre zamestnancov už od roku 2013. A keďže bratislavský závod sa rozrastá, aj my tu budujeme 4 nové kantíny. Dve z nich sme už stihli uviesť do prevádzky v máji a júni, ďalšie dve plánujeme otvoriť v lete a na jeseň tohto roku. Do nášho tímu pribudne viac než 140 nových zamestnancov.

Klub Praha

Ako sa hovorí, to najlepšie na koniec. Koncom roka otvoríme v Prahe nočný klub! Ten bude umiestnený v úplnom centre mesta, neďaleko Dlouhej ulice. Interne tento projekt riešime už skoro tri roky. Stojí nás naozaj veľa energie a síl, ide o jeden z najnáročnejších projektov, na akom sme kedy pracovali. Preto veríme, že to všetko vyjde podľa plánov a prinesieme niečo nové do pražského nočného života. Držte nám palce!