Nové menu RIO

23. júla 2021

Daniel Širota z Ria – štartujeme s novým menu!

Po takmer dvoch rokoch od znovuotvorenia Ria, prichádza čas na ďalšiu zmenu. Prichádzame s novým menu, v ktorom nájdete obľúbené kombinácie jedál v novom modernom šate.

Letný jedálny lístok obsahuje ľahšie jedlá ako šaláty, k hlavným jedlám pribudlo Kuracie Supreme, Filet z tresky ale aj Smash Burger s plátkami hovädzieho mäsa, ktorý veríme, že bude obľúbenou súčasťou nového lístka.

Zmenou u nás prešli vo veľkom dezerty, ktoré veríme, že budú terasovým hitom tohto leta.

RIO 2021 1124 2

LEMON je kombináciou jemného vanilkového krému a marakuje, výzorovo pripomína samotný citrón.

RIO 2021 1132 2

Retro zmrzlina v podobe nanuku v kombinácii manga, kokosu, Malibu likéra a mandlí.

RIO 2021 1113 2

Signature dezertom Ria je CHOCOLETE ON FIRE – ide o variáciu čokolády, lieskovcov, tonkových bôbov a čučoriedok. Časť dezertu sa roztečie priamo na tanieri po naliatí horiaceho alkoholu na samotný dezert.

RIO 2021 768 2

Obľúbené predjedlo z chobotnice prešlo premenou a v kombinácii s hľuzovkou patrí medzi našich favoritov nového jedálneho lístka.

RIO 2021 812 2 1

Zmenou prešlo naše sashimi, kde sme k čerstvému tuniaku a lososu v kombinácii s hľuzovkovou ponzu omáčkou pridali avokádový krém, sušené paradajky, sezam a jarnú cibuľku.

 

Daniel Širota: „Naše jedlá dostali nový look a svieže prevedenie. Verím, že budú zákazníkom veľmi chutiť! Pri tvorbe ma inšpirovala jednoduchosť a kvalita surovín, New Yorská kuchyňa, denné sledovanie moderných trendov, ale v konečnom rade aj okolnosti bežného života.“