Nové dezerty v RIU

18. augusta 2021

Úžasný sladký pôžitok v Riu

Varovanie! Nasledujúce riadky spôsobia zvýšenú aktivitu tvorby slín a veľkú túžbu po niečom sladkom.

Rio dostalo druhý dych a vďaka kreativite celého kolektívu, boli naše dezerty posunuté na vyššiu chuťovú úroveň. Po výdatnom jedle a skvelom drinku, sa žiada prekvapiť chuťové poháriky aj skladkým pokušením.

Lemon

Ak ste milovníkom vanilky a neviete odolať ani ovociu, tak dezert Lemon je ako stvorený pre vás! Kombinácia vanilkového krému a exotickej marakuje tvorí dokonalú kombináciu. Prečo Lemon? Svojim dokonalým tvarom pripomína citrón, ale chuťou vás ohúri.

Nesklameme ani milovníkov čokolády a Lemon podávame na čokoládovej mrveničke. Je to výborná kombinácia vanilky, čokolády a ovocia. Ešte vám netečú slinky? To preto, lebo to najlepšie sme si nechali v rukáve.

RIO 2021 1124 2

Malibu 

Zažite chuťový rýchlik do minulosti, vďaka retro nanuku s Malibu likérom. Milovníci Malibu likéru si prídu na svoje, spolu v kombinácií so sviežim mangom a príjemným kokosom a mandľami. Osviežujúci dezert vám spríjemní horúce slnečné dni na teraske v Riu.

RIO 2021 1132 2

Chocolate on fire 

Počas dažďových dní odporúčame dezert Chocolate on fire. Už iba pri jeho opise budete chcieť ochutnať aspoň malý kúsoček. Je to kombinácia lievancov, čučoriedok, čokolády a tonkových bôbov. To ešte nie je všetko. Aby bola chuť ešte zaujímavejšia, je časť dezertu poliata horiacim absintom, ktorý rozpúšťa čokoládu a tá sa roztečie po tanieri.

RIO 2021 1113 2

Pink Raspberry

Pre milovníkov malín a pistácií odporúčame výborný Pink Raspberry dezert. Poznáte lepšiu kombináciu, ako sú čerstvé maliny a pistácie? K nim sa pridá ešte genache z ružovej čokolády, malinový gél a pistáciová sušienka, ktorá celé spojenie chutí iba zvýrazní.

Tešíme sa na vašu návštevu v Riu a veríme, že naplníme vašu túžbu po jedinečnom sladkom zážitku.