MedusaCard aplikácia

7. apríla 2016

Majte všetky podrobnosti o vašom konte, prevádzkach, výhodách a novinkách na jednom mieste. Stiahnite si našu MedusaCard aplikáciu a užívajte si vašu MedusaCard vo vašom telefóne.

Ako sa prihlásiť do appky

Prihlasovacie meno a heslo Zabudnuté heslo
IMG 20160217 120134 Sn mka.jpg Copy 1
Stiahli ste si MedusaCard aplikáciu do mobilu a neviete ako sa do nej prihlásiť? Použite tie isté údaje ako používate na prihlasovanie do vášho konta na web stránke www.medusacard.sk. Prihlasovacie meno je váš email a heslo je to, ktoré ste si nastavili prostredníctvom úvodného mailu, ktorý vám bol zaslaný po registrácii MedusaCard. Nepamätáte si aké heslo ste si do vášho MedusaCard konta nastavili? Nevadí. Stačí, ak na hlavnej stránke www.medusacard.sk kliknete v hornej lište na link Zabudli ste heslo? Tu treba zadať váš email, opísať kontrolný kód a stlačiť „odoslať“. Následne bude na vašu mailovú adresu zaslaná výzva na nastavenie nového hesla.

 

Zaujímavosti MedusaCard aplikácie

Notifikácie Darovanie bodov Mapa podnikov
IMG 9035 IMG 90312 IMG 90302
Prostredníctvom notifikácií budete informovaní o exkluzívnych akciách a ponukách, ktoré budú odomknuté iba našim zákazníkom s MedusaCard aplikáciou. Úplnou novinkou vo svete MedusaCard je darovanie bodov vašim priateľom a známym. Vďaka MedusaCard aplikácii tak môžete potešiť vašich blízkych a obdarovať ich bodmi. Vďaka mape podnikov a geolokácii nájdete rýchlo a jednoducho najbližšie podniky, kde platí vaša MedusaCard. Nezabudnite si zapnúť vaše GPS a užívajte si funkcie vašej appky.

 

Extra akcie Prepojenie s facebookom Odznaky
IMG 20160405 172701 IMG 20160405 172841 IMG 20160405 172649
V tejto sekcii vás informujeme o všetkých aktuálnych špeciálnych akciách určených len pre držiteľov MedusaCard. Ide o akcie, ktoré sú časovo limitované a naozaj výhodné. Sledujte túto sekciu a nepremeškáte žiadnu z našich špeciálnych výhod. Vedeli ste, že za prepojenie vašej aplikácie s facebookom získate jednorázovú odmenu 1 000 bodov? Stačí len pár klikov a môžete si dopriať za získané body niektorú z našich MedusaCard výhod. Pre milovníkov piva, nočného života, limonád, cestovín, či kávičky máme špeciálne odznaky. Nakupujte vaše obľúbené položky a získajte odznak, ktorý vás vystihuje. Podrobné informácie sa dozviete v sekcii odznaky.