Máme epické novinky!

10. júla 2017

Spoločne s Ministry ideme koncom tohto roka otvoriť klub v centre Prahy. Bude sa volať EPIC.

Jeho moderný a veľkorysý priestor s rozlohou vyše 2.400 m2, vysokými stropmi a kapacitou vyše 1.000 hostí sa bude nachádzať v úplnom centre Prahy na ulici Revoluční. Technické vybavenie bude tiež lahôdka. Klub dostane svetový zvukový systém L-Acoustics K2, vyše 100 m² LED obrazoviek P 3,9 a tie najmodernejšie svetlá. A tento výnimočný klub pripravujeme spoločne s našim partnerom, spoločnosťou Ministry.

V Meduse riešime tento unikátny a náročný projekt už takmer 3 roky. Ide o náš kľúčový projekt na tento rok a dúfame, že si v Prahe nájde svojich fanúšikov. Investovali sme doňho veľa energie, príprav, času, prieskumov a viedli interne snáď milión rozhovorov a polemík o nekonečnom zozname úloh a výziev, ktoré sme museli jednu po druhej vyriešiť.  No postupne sa dostávame do finálnej fázy jeho príprav a už koncom tohto roku prinesieme pražskému nočnému životu niečo moderné, nové a svetové.

Legenda Ministry.

Každý (nielen) zo strednej Európy, kto má aspoň trochu rád nočný klubový život, parties, EDM hudbu a DJov, tento legendárny klub určite pozná. Kluby MINISTRY OF FUN v Banskej Bystrici a vo Zvolene sú úspešne na scéne už vyše 15 rokov a zahrali si tu napríklad aj také svetové DJské mená ako sú Hardwell, Paul van Dyk, Nervo, Don Diablo, W&W, Above & Beyond, Markus Schulz, R3hab, Fedde le Grand, Laidback Luke a veľa, veľa ďalších.

Ministry ale nie sú len kluby, sú to aj svetoví profíci a poskytovatelia profesionálneho ozvučenia, osvetlenia a laserov. MINISTRY RENTAL SERVICE je na scéne už vyše 20 rokov a zabezpečuje známe pražské tanečné parties Transmission a Magnetic Festival. Spolupracuje aj na zvučných akciách v zahraničí ako sú festival Sziget v Maďarsku, Ultra Europe v Chorvátsku alebo Transmission, pre zmenu buď v Austrálii v Melbourne alebo v Bangkoku. Dlhodobo tiež zastrešujú aj veľkú multimediálnu šou na ostrovoch Maledivy. Nelenia ani doma na Slovensku a technicky sa starajú už roky o galavečery ako Miss Slovensko, Futbalista roka, Festival Východná, Letecké dni SIAF a mnoho iných.

Pražský trh lákal veľmi dlho aj našich partnerov z Ministry. Ale nájsť vhodný priestor na tej správnej adrese je obrovská výzva. Musíte zvažovať naozaj mnoho dôležitých faktorov, od finančnej náročnosti, cez vhodnosť samotnej budovy až po atraktivitu lokácie. V roku 2016 sa však dozvedeli o našom prebiehajúcom projekte. A zvyšok je, ako sa hovorí, história :-).

Alebo teda v našom prípade spoločné partnerstvo, kde sa budeme snažiť zmysluplne zúročiť mnohoročné cenné skúsenosti z gastra, ktoré máme my ako Medusa aj Ministry a ktoré sa v spoluvytváraní Epicu veľmi užitočne dopĺňajú.

Držte nám palce a keď budete v Prahe, príďte si s nami zažúrovať!

PS: Na webstránke aj bookingu usilovne pracujeme, ďalšie novinky už čoskoro.