Majstrovstvá v sabráži

20. marca 2015
Majstrovstvá Slovenskej republiky v sabráži sa uskutočnili 28. februára na Donovaloch. Súťažilo sa v kategóriách ženy profesionálky, muži profesionáli a amatéri. Ideálne počasie, dostatok čerstvého vzduchu a profesionálna príprava zabezpečili skvelú atmosféru, ktorú si vychutnávali nielen súťažiaci, ale aj desiatky návštevníkov obľúbenej destinácie.

Dámsku jazdu štartovala someliérka z Primi River Lounge Zuzana Birčíková, ktorá v semifinále získala 54 bodov z celkového počtu 60, čím si „presekala“ svoje miesto do finále súťaže, ktoré napokon aj vyhrala!

Ale ani naši chlapci nezaháľali. V prvej trojke víťazov mužskej kategórie sme mali hneď dvoch zástupcov. Tí si miesta najprv museli vybojovať počas 1. ročníku nášho MEDUSA-HUBERT SEKÁČ ROKA 2015. Tretí skončil Majo Pavlovič, someliér z Ria. Skvelé druhé miesto si vybojoval Tomáš Orosi z Mercada. Porotu potešil skvelou prezentáciou sektu Elesko, ale aj výberom odvážneho predmetu na jeho sekanie. Bola ním dvojchlapová píla na drevo, známa ako bruchačka, s ktorou elegantne oddelil hrdlo fľaše a bez straty sektu zanechal svojou prezentáciou skvelý dojem ocenený celkovým počtom 75 bodov (z 80-tich). Na celkového víťaza zaostal iba jedným bodom!

Z úspechu všetkých našich sekáčov máme obrovskú radosť a už teraz sa tešíme na ďalší ročník. 🙂