Košická Klubovňa

6. júna 2017

31. mája 2017 sme otvorili novú Klubovňu. V poradí už siedma Klubovňa sa nachádza v priamom centre Košíc. Košická je prvou Klubovňou na východnom Slovensku a zároveň druhou prevádzkou Medusa Group v tomto meste.

Kde to je

Do Košíc sme sa s Klubovňou chystali už dlho, ale bez toho správneho miesta to skrátka nejde. Našli sme ho v úplnom centre, na Hlavnej ulici 47. Spoznáte nás aj podľa letnej terasy.

Ako to v Klubovni vyzerá

Veľa sme sa namakali. Búrali, rekonštruovali a zariaďovali dlhé mesiace. Výsledkom je typický klubovňácky interiér, ktorý v sebe kombinuje drevo, tehlu a dekorácie, ktoré súvisia s históriou a dianím v lokalite, v ktorej sa piváreň nachádza. Nechýba stolný futbal a veľké LCD obrazovky na premietanie športových prenosov. Do vnútra sa zmestí 140 pivných nadšencov a ďalších 50 na vonkajšiu terasu.

Čo môžete v Klubovni zažiť

Dobré pivo. V Klubovni si môžete vychutnať viac ako dvanásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚. Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.

Skvelé jedlo. V každej Klubovni si dávame extra záležať na chutnom a kvalitnom jedle. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky stará jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika, ktorý má pod palcom kuchyne v celej klubovňáckej sieti. Spolu so svojím tímom spravili z jedálneho lístku zbierku poézie.

A samozrejme v Košiciach nechýba úžasná atmosférá! Sledujte všetny novinky na facebooku.