Klub 39 opäť otvára svoje brány

11. októbra 2018

Kto by nepoznal legendu Bratislavy – Klub 39? Snáď každý z nás si v Mlynskej užil aspoň jednu párty alebo imatrikuláciu a musí nám dať za pravdu, že to vždy malo svojské čaro. Rozhodli sme sa preto, že jeho brány otvoríme znovu a pripravíme pre vás študentské párties ako sa patrí!

Otvárame už 16. októbra, tak neváhaj, zvolaj všetkých kamošov a príďte sa zabaviť. Štartujeme po 19:00 a o prvú párty sa postará DJ Vladki, ktorý má pre vás pripravený taký oldies set, že sa vám nebude chcieť ísť domov. Pre netanečníkov sme nachystali stolný futbal a beerbong. O všetkých sa vždy postarajú naše sexy hostesky s dobrotami. 😉

Klub sme nepresťahovali, takže ho stále nájdete v Mlynskej doline na adrese Staré Grunty 51/A. Otvorené bude od utorka do soboty, vždy od 19:00. Utorky budú venované OLDIES, stredy budú patriť URBAN styleu, štvrtky budú ROCKOVÉ a piatkom venujeme MAINSTREAM.

Okrem voľného vstupného sme si si pripravili aj zopár akcií na drinky. Tak napríklad pri otváračke 16.10 bude shot Jägermeisteru za euríčko, 17.10 pre baby 1+1 rum zdarma a 18.10 opäť pre dievčence 1+1 fernetík zdarma.

Pre najčerstvejšie informácie odporúčame sledovať náš facebook profil, kde budeme nahadzovať všetky čerstvé info. No a ak ťa zaujíma lineup na najbližšie dni…

Tak čo, vidíme sa na parkete?