Jesenné novinky vo wagamama

2. novembra 2021

Aj k nám do wagamama zavítala jeseň. Okrem nových jesenných nápojov, máme pre vás ďalšie novinky v menu. Pripravených máme niekoľko karí noviniek. V našej novej ponuke nájdete malé detaily, ktoré si všimnú iba praví gurmáni.

Náš šéfkuchár opisuje nové karí ako jemnejšiu verziu, ktorá obsahuje viac citrónovej kôry. Nové karí jedlá môžu byť viac pikantné, ako ste u nás zvyknutí. Ak neobľubujete pikantnosť a chcete vyskúšať niečo nové, radi vám na vyžiadanie pripravíme menej pikantné jedlo.

K novému nikko curry si môžete vybrať tri rôzne prílohy – bielu ryžu, hnedú ryžu alebo rezance. Sami sa môžete rozhodnúť, čo sa vám viac hodí k nášmu nikko curry s krevetami, kuracím mäsom alebo s tofu.

Aké ďalšie novinky pribudli v menu vo wagamama?

Okrem jesenného špeciálu nikko curry pribudli v našej ponuke aj ďalšie špeciality. Jednou z ďalších noviniek je karí – shu´s shiok chicken.

Karí špeciality nie sú jedinými novinkami v našom menu. Medzi nové prílohy pribudli tiež katsu sweet potato bites, pri ktorých upozorňujeme na pikantnú omáčku. Ak preferujete sladké chute kombinované s pikantným, bude to tá správna voľba pre vás.

1EC04B04 ACF8 438F AB27 5355AFAEB8B1 1   73126898 7A43 4422 B91F 2F0FDF2975FC

Budeme sa tešiť na Vašu návštevu a spätnú väzbu, na základe ktorej rozhodneme či novinky ponecháme v našom menu na dlhšie obdobie 🙂