Hodujte v Klubovni

21. apríla 2016

Sieť pivární Klubovňa má od februára vynovené menu a tak sme pre vás prichystali prehľad chutných maškŕt, ktoré si môžete dopriať už od 4 € alebo len za vaše body vďaka MedusaCard.

Klubovňácke dobroty do 4 € alebo za body s vašou MedusaCard

Tlačenka Fazuľovica Šúlance
h MAT8431a Fazu ovica 1a ance str hanka 2a
Porcia tlačenky od nášho mäsiara s cibuľou s octovou zálievkou a čerstvým chlebom. S MedusaCard ju získate k hlavnému jedlu len za 500 bodov. Sýta fazuľovica s údeným a klobásou, so zemiakmi a širokými rezancami. S MedusaCard ju máte k hlavnému jedlu len za 300 bodov. Zemiakové šúľance s prepusteným maslom s makom alebo sladkou strúhankou a cukrom. S MedusaCard ich máte k hlavnému jedlu za 400 bodov.

 

Klubovňácke dobroty do 6 €

Posúch Pirohy Klobása
h MAT8567a h MAT8645a chilli wurstla
Čerstvo pečený posúch na smotanovom základe s grilovanou zeleninou a plesnivcom. Zemiakovo-bryndzové pirohy s vypečenou slaninou, kyslou smotanou a pažítkou. Grilovaná bravčová klobása horčica, chren, feferónka, čerstvý chlieb.

 

Klubovňácke dobroty do 8 €

Bravčový bôčik Kuracie krídelká Klasický „smažák“
Brav ov b ik 3a Kuracie kr delk 2a Sma k opekan zemiaky 3a
Pečený bravčový bôčik na Klubovňáckej 11° dusená kyslá kapusta, mastené lokše. Barbekjú kuracie krídelká s cesnakovo-medovým dresingom a čerstvým chlebom. Vyprážaný syr gouda, opekané zemiaky, domáca tatárka.