guten tag! vitajte vo wagamama parndorf

7. marca 2018

po vyše dvoch rokoch prevádzky na slovensku sme sa rozhodli, priniesť jednu z reštaurácií wagamama aj do neďalekého parndorfu – obľúbeného nákupného centra nielen pre slovákov. pozývame vás preto do novootvorených priestorov, nech sa páči, vstúpte.

rakúsko sa tak stalo 24-tou krajinou, v ktorej otvorila wagamama svoju prevádzku. na ploche takmer 320 metrov štvorcových ponúkame sedenie pre 144 hostí. už teraz sa však tešíme na príjemné počasie, kedy otvoríme aj vonkajšiu terasu, na ktorej vieme usadiť ďalších 126 hladošov.

samotné otvorenie sprevádzal špeciálny event určený pre novinárov, influencerov a blogerov, aby sa mohli bližšie zoznámiť s tým, ako funguje stravovanie v našej reštaurácii. neodradilo ich ani zlé počasie!

koncept wagamama vznikol v roku 1992 v londýne, keď ponúkol japonskú gastronómiu za prijateľné ceny. je rovnaký na celom svete a je inšpirovaný umením „kaizen“, čo znamená „neustále zdokonaľovanie“. značka wagamama má túto filozofiu priamo vo svojom srdci, kde poháňa jej nepokojnú dušu. na vrchole jej hodnôt je čerstvosť a kvalita surovín, hravý prístup a sloboda personálu a zákazníkov prejaviť sa.

získala množstvo ocenení, vrátane 2017 multiple casual dining restaurant of the year, 2015 CGA peach honors award za najpokrokovejšiu značku a rovnako 2014 consumer choice award ako značka číslo jedna vo veľkej británii.

súčasťou kultového interiéru reštaurácií sú veľké stoly, dlhé lavice a otvorená kuchyňa uprostred, kde môžu zákazníci sledovať šéfkuchárov pri tvorbe jedál a dokonca ich títo šéfkuchári môžu sami obslúžiť.

nám už nezostáva nič iné, ako popriať wagamama teamu, aby všetko zvládol a nenechal nakupujúcich v parndorfe hladných!