Epické novinky z Prahy

21. novembra 2018

VITAJTE V EPICU, MÁME OTVORENÉ!

To, o čom sa už dlho povrávalo, sa konečne stalo skutočnosťou a my sme priamo v srdci Prahy v spolupráci s Ministry otvorili najmodernejší hudobný klub v Prahe – EPIC. Čo na vás čaká? Epický zvuk, moderný design, dramaturgia svetovej úrovne a bary naplnené kvalitným pitím!

Víziu a realizáciu projektu pražského hudobného klubu sme začali interne riešiť už v roku 2014, keď sme však zistili, že rovnakým smerom sa chce vydať aj Ministry, nezaváhali sme a spojili sme sily pre spoločný projekt EPIC, ktorý sa nachádza v úplnom centre Prahy, na Revoluční ulici.

Epic sme otvorili v spolupráci s Ministry, ktoré vlastní dva známe slovenské kluby a poskytuje profesionálne ozvučenie a osvetlenie na veľké hudobné akcie po celom svete. Podieľa sa aj na pražských tanečných party Transmission a Magnetic Festival, na známom maďarskom festivale Sziget, chorvátskom Ultra Europe aj na Transmission party v Bangkoku a v austrálskom Melbourne.

Kvalitný zvuk známych československých aj zahraničných DJ-ov rôznych elektronických tanečných žánrov zaistil špičkový systém L-Acoustics K2 a vizuálne je klub podporený s viac ako 100m² LED obrazovkami a najmodernejším osvetlením. Klub je rozdelený na tri časti. Lounge, VIP a hlavná sála.

Menšie parties sa budú konať v loungi so samostatným barom a DJ-om.  Veľké parties pojme hlavná veľká sála, ktorá má tri vlastné bary.  Pre krásny výhľad na celý klub je pripravená aj VIP galéria, ktorá ma vlastný vstup, VIP bar a samostatnú obsluhu.

EPIC chce zaujať hlavne mladých ľudí z Prahy a zahraničia, ktorí ocenia spojenie tanečnej hudby a vizuálnej show. Záležať si ale dáme aj na profesionálnej recepcii, modernom predaji lístkov, ale aj špeciálnych výhodách pre držiteľov EPIC Card. Pretože práve detaily vytvárajú celok. A my sme otvorili najmodernejší  klub v meste.

 

Všetky ďalšie dôležité informácie vrátane aktuálneho programu nájdete na oficiálnom webe EPIC-u.

A takto dobre bolo počas otváracieho víkendu! 

Fotoreport z otváračky a aftermovie nájdete v našom blogu.