Čo ochutnať v Minte na jeseň?

28. októbra 2021

V našich prevádzkach sa každú sezónu snažíme spestriť naše menu. Veľakrát by sme niektoré jedlo v ponuke mohli nazvať aj limitovanou edíciou. Mimo sezóny si ho už nebudete môcť dať a nemáte istotu, že sa ďalšiu sezónu znova objaví. Čo by ste si nemali nechať ujsť túto sezónu?

V Minte a mnohých našich prevádzkach sa snažíme nemrhať jedlom. A to veľmi jednoduchým spôsobom. Jednu surovinu sa snažíme využiť vo viacerých jedlách a preto to môže pôsobiť na prvý pohľad, že jesenné menu sa skladá iba z tekvice.

Od klasickej tekvicovej hokkaido polievky až po netradičné cviklové waffle, také je jesenné menu v našom Minte. Hokkaido polievku už asi poznáte, ale my sme sa ju pokúsili odlíšiť od tých tradičných. Waffle na slano? Možno nie každý má pozitívnu myšlienku pri tomto, ale to ste ešte neochutnali tie cviklové.

Ak nemáte v záujme experimentovať, tak môžete zvoliť klasický burger, ktorý je prispôsobený jesennej ponuke a rovnako tak mnoho ďalších zaujímavých jedál. Tešíme sa na vašu návštevu v Minte a veríme, že vám bude chutiť. 🙂

2CB8489A 15E8 4DE1 824C 463D24DDB010A1DA4EF5 B0BB 4472 AC84 E52D31EF00B2 1