4 dôvody prečo navštíviť Petržalskú Klubovňu

7. septembra 2021

Každá naša Klubovňa je niečím výnimočná od tej druhej. Príjemná atmosféra, výborná kuchyňa obohatená o tradičné slovenské jedlá ako aj príjemný personál. To sú naše Klubovne.

V čom je tá Petržalská iná a prečo sa ju oplatí navštíviť? Na to máme hneď 4 odpovede:

1. Detské ihrisko

Chcete si vychutnať skvelé jedlo, alebo sa len osviežiť nápojom a zároveň chcete aby si to deti užili rovnako ako vy? Zatiaľ čo si budete vychutnávať kávičku, deti sa môžu zahrať na malom ihrisku. Zaskáču si na trampolíne, pribehnú sa napiť a hneď sa utekajú hrať ďalej. Vy si môžete na chvíľu vydýchnuť, porozprávať sa so známymi alebo len tak si užívať atmosféru.

B97C6B12 F48A 4BFD AB86 CE2AB34396E2

2. Veľká terasa

V lete nie je nikdy dostatok terás. Tá naša v Petržalskej klubovni je najväčšia. A aj keď nemáte deti, tak si môžete sadnúť na opačnú stranu kde vás nebudú rušiť. Počas nepriaznivého počasia sa nemusíte obávať, lebo časť terasy je krytá.

A05FA462 497B 4C62 9EAF 96E2320B5F31

3. Príjemná atmosféra

Kúsok zelene na terase tvorí až pocit domova. Večer vám spríjemnia jemné svetielka, ktoré sa ťahajú po stromoch a nad vašimi hlavami. Na chvíľu máte pocit akoby ste sa ocitli doma na záhrade a nie uprostred Bratislavy.

47789F0E C202 482C AAA5 C837D6777997

4. Parkovanie pre autá aj bicykle

Mnohí si lámeme hlavu, že či máme kde zaparkovať a či zaparkujeme pri reštaurácii. Možno preferujete cestu bicyklom alebo cestu autom, pre obe možnosti máme pre vás pripravené riešenie. Nemusíte sa obávať a po zastavení u nás môžete pokračovať vo svojom dobrodružstve.

Ak vás presvedčí detské ihrisko, veľká terasa, príjemná atmosféra a ani parkovanie veríme, že vám zachutí aspoň naša kuchyni a bohatá ponuka nápojov. 🙂

Tešíme sa na vás!