10 Statočných

29. júla 2015

Znie to až neuveriteľne, ale naše Primi oslavuje 8. augusta už svoje 10. narodeniny. Pri tejto príležitosti by sme vám radi predstavili našich 10 STATOČNÝCH. Sú to ľudia, ktorí svoje pôsobenie v Medusa Group začínali v Primi Michalská a ešte stále sú s nami! Zoznámte sa. 🙂

Andrej „Endy“ Szarka & Andrej „Šani“ Sándor

Endy nastúpil pôvodne do Primi Michalská na víkendovú brigádu na pozíciu barback, ale keďže dobre rozprával cudzími jazykmi, stal sa z neho čašník. Po čase sa z neho stal vedúci zmeny, potom floor manager a teraz už 3  roky pracuje ako generálny manažér, takže ho v Primi stretnete pomerne často. 🙂

Síce sa na foto netvári veľmi prívetivo, verte nám, že Šani patril ku najobľúbenejším čašníkom v Primi.:) Dôkazom je aj fakt, že je s nami už 11 rokov! Začínal ako barback v Primi Michalská a prepracoval sa na pozíciu floor managera v Primi Polus. Práca na rajóne bola pre neho obrovskou školou do života. Posledné štyri roky pracuje na prevádzkovom oddelení centrály Medusa Group, kde neustála pracuje s dátami vo veľmi zložito vyzerajúcich excelovských tabuľkách, analyzuje a vymýšľa nové veci.

Naše STATOČNÉ trio – zľava: Matúš Svida, Róbert Marhefka a Martin „Lučo“ Lučkanič. Sú to spolužiaci zo strednej školy a všetci spolu pracovali v Primi Michalská za jedným barom.

Matúš sa ako šéfbarman podieľal aj na tvorbe prvého kokteil menu. Práve v Primi si uvedomil, že práca v gastronómii je založená najmä na dobrých medziľudských vzťahoch a súdržnosti kolektívu. Po 4 rokoch odišiel pracovať ako manažér do Rio. Neskôr mal ako General Manager na starosti viac ako 40 zamestnancov v prevádzkach Slang Pub, Bistro Café & Craperie a Barrock. Jeho kroky prirodzene smerovali až na centrálu Medusa Group. Na prevádzkovom oddelení si rozšíril obzory v rôznych oblastiach manažmentu. Aktuálne pôsobí na pozícii Brand Bar Managera pre prevádzky Rio a Barrock, kde sa venuje barovému personálu, produktu a za spolupráce svojho barového tímu zabezpečuje kvalitu servisu barových produktov a prináša zážitky pre našich hostí. Každé narodeniny Primi, sú aj Matúšovým ďalším  rokom pôsobenia v Medusa Group.

Robo sa od víkendovej brigády prepracoval až na šéfbarmana Primi Michalská, kde strávil pekných 5 rokov. Ruku k dielu priložil pri otvorení Primi Eurovea a neskôr pôsobil 2 roky v Riu. Po roku strávenom v Kanade sa Robo vrátil späť domov a podieľal sa na tvorbe barovej časti Centrálnej Klubovne. Dnes pracuje ako Brand Bar Manager pre vynovený Slang a sieť pivárni Klubovňa. S bývalými kolegami z Primi je ešte stále v kontakte a niektorí patria medzi jeho blízkych priateľov.

Lučo začal pôvodne v Primi Michalská na rajóne, ale netrvalo dlho, pokým si vyskúšal prácu za barom a už z neho neodišiel. 🙂 V Primi pracoval viac ako 4 roky, vyskúšal si prácu aj v Rio aj pobyt v Kanade. Posledné roky ho stretnete ako mieša parádne kokteily vo viedenskej Meduse. V Primi Michalská stále môžete ochutnať niektoré z jeho kokteilov, ako napr. „barbie special“.

STATOČNÉ kuchárske duo – zľava: Viktor Kostka & Miroslav „Fuxo“ Sadloň

Viktor pracuje na pozícií „head pizzera“ už skoro 10 rokov, prišiel ako pizzer pár mesiacov po otvorení Primi a teraz je už neoddeliteľnou súčasťou histórie tohto podniku.  Je to pizzer, ktorý robí už 10 rokov tú najlepšiu pizzu v Starom meste!

Fuxo prišiel pôvodne iba ako záskok počas Viktorovej dovolenky, ale tak dobre medzi nás zapadol, že s nami už ostal. Zo začiatku pracoval ako pizzer a neskôr si prešiel studenou aj teplou kuchyňou až obsadil pozíciu sous chef. V súčasnosti je z neho šéfkuchár. Miro si v Primi našiel aj svoju životnú partnerku Niku, s ktorou čakajú bábo a termín pôrodu majú 10 dní po 10. výročí Primi. Tomu sa hovorí osud. 🙂

igor blog

Igor Urbanič

miska blog

Michaela Hudecová

veronika blog

Veronika Brysová Hornová

Igor začal pre Medusa Group pracovať ako čašník v úplne prvej prevádzke Medusa (súčasná horná časť Primi Michalská) v roku 2003. Po 4-ročnej zahraničnej stáži začal pracovať ako floor manager a po zlúčení podnikov Medusa a Primi do súčasného Primi Michalská sa stal generálnych manažérom. Toto žezlo odovzdal v roku 2013 Endymu a presunul sa na centrálu, kde pôsobí ako Executive Trainer v rámci Medusa Academy. Pri tejto práci má možnosť zaškoľovať a odovzdávať svoje skúsenosti nielen personálu prevádzok, ale aj manažmentu. Na svoje pôsobenie v Primi spomína veľmi rád.

Miška začínala v Primi Michalská pred 10 rokmi ako čašníčka. Po chvíli sa z nej stala vedúca zmeny a časom aj floor manager. V roku 2014 posilnila tím centrály Medusa Group, kde momentálne pôsobí ako personálny tréner v Medusa Academy. Pracuje na zlepšení našich zamestnancov, učí a podporuje ich v tom, čo robia. Primi je dodnes jej srdcovkou, keďže tu vyrastala. Za tie roky spoznala skvelých ľudí, s ktorými ju spája veľa príjemných zážitkov. Napríklad víťazstvo tímu „Primi Orange“ na futbalovom turnaji Medusa Cup, kde bola Miška aktívnou cheerleaderkou.

Veronika začala pracovať v Primi Michalská ešte počas strednej školy, bolo to rok po otvorení. Nastúpila na letnú sezónu spolu aj s kamarátmi Martinou a Matejom. Jeden tím boli spolu viac ako 5 rokov. Veronika pracovala ako čašníčka,  prevažne na večerných zmenách, na ktorých zažila s kolegami kopec srandy a dodnes sa stretávajú. Bolo jedno či bola ešte tma, alebo už svitalo, vždy zmenu skončili spoločným drinkom. 🙂 Neskôr kvôli štúdiu na vysokej škole prešla do Primi Polus, kde 2 roky pôsobila ako vedúca zmeny.  Od roku 2014 pôsobí ako floor manager v Barrocku.