Novinky

Zo zákulisia

Chcete o nás vedieť viac?


Medusa video, na ktoré sme nesmierne hrdí

Spoznajte Medusu. Náš svet, nás, čo všetko nás tvorí a formuje, na čo sa tešíme a čo všetko nás od roku 2003 nesmierne baví. Toto je kratšia verzia pre vás, našich zákazníkov. A táto dlhšia je pre nás, pre zamestnancov a všetkých, ktori Medusu tvoria a ktorých denne stretávate v našich reštauráciách.

Úplne nové menu v Primi Eurovea

Naše nové menu je skutočne výnimočné. Vzniklo spoluprácou dvoch talentovaných šéfkuchárov – Španiela Davida Diáza a Taliana Fiorenza Ricciho. Predstavuje fúziu toho najlepšieho z mediteránskej kuchyne – talianske, grécke, španielske, francúzske, turecké – stredomorské regionálne receptúry. Autentické, pôvodné recepty tak, ako ich varili doma. David Diáz pochádza z Katalánska a v Barcelone aj v Prahe varil v Michelinských reštauráciách. „V…

Naše Klubovne majú nové menu, príďte ochutnať ♥

Objavenie nového jedla vraj vie človeku priniesť viac potešenia, ako objavenie novej hviezdy. My určite súhlasíme! Taktiež ale chápeme, že ak je človek nekonečne hladný, nechce nič riskovať a túži iba po kvalitnej rane na istotu. Naše nové menu je preto spojenie vašich najobľúbenejších jedál zo starého menu, zo streetfood menu a do tretice sme k nim namiešali pár…

Otvorili sme remeselnú pekáreň Crustino!

Po niekoľkých mesiacoch intenzívnej práce s rekonštrukciou a vylaďovaním produktov sme rozšírili naše portfólio o ďalšiu prevádzku a v Bratislave sme otvorili našu prvú vlastnú pekáreň a cukráreň s názvom – Crustino. A veľmi sa z toho tešíme!   Nájdete v nej kváskové produkty z našej remeselnej výroby, tradičné koláče aj zážitkové dezerty, plnohodnotné obedy na moderný spôsob či taliansku kávu so sebou….

Hosť sa má cítiť ako na návšteve

Lukáš pochádza zo Záhoria, ale vraví, že malomestský život mu nechýba. Oveľa lepšie mu robí ruch veľkomesta a ruch prevádzky. Keďže sa s ním rozprávame práve počas pracovného dňa v Primi Eurovea, vieme presne, aký ruch má na mysli. Zaujíma nás, ako sa dostal k svojej práci. „Gastronómii sa venujem už od strednej školy, keďže tatko je čašník. Často som…

„Sme ganstri v kuchyni,“ tvrdí Brand Chef Klubovní

S Petrom Cibulkom, Brand Chefom Klubovní sme sa naposledy stretli na jeseň 2017. Tu si môžete prečítať článok.Dnes sme za ním šli do Petržalskej Klubovne, ktorú pred rokmi rozbiehal. Stretávame sa tesne pred obedným zhonom. Jeho kolegovia majú práve poradu, postávajú okolo baru a debatujú. V Petržalke sa nestretávame náhodou – Peter túto prevádzku pred štyrmi rokmi rozbiehal. „Je to…

Trafo sme posunuli na novú úroveň

Trafo prešlo na jeseň roku 2018 skutočne rozsiahlou prerábkou celého priestoru. Nové farebné zladenie, LED efekty na stenách a svietiace doplnky všade v priestore. Najväčším zásahom je presun zadného baru do inej, väčšej miestnosti. Novú, sviežejšiu formu dostalo aj logo baru či nápojový lístok. Ten ponúka napríklad vynovené bottle service menu, nový craft beer či 10…

Epické novinky z Prahy

VITAJTE V EPICU, MÁME OTVORENÉ! To, o čom sa už dlho povrávalo, sa konečne stalo skutočnosťou a my sme priamo v srdci Prahy v spolupráci s Ministry otvorili najmodernejší hudobný klub v Prahe – EPIC. Čo na vás čaká? Epický zvuk, moderný design, dramaturgia svetovej úrovne a bary naplnené kvalitným pitím! Víziu a realizáciu projektu pražského hudobného klubu sme začali interne riešiť…

wagamama v rakúskom Parndorfe

Koncom februára 2018 sme po vyše dvoch rokoch úspešnej prevádzky wagamama na Slovensku otvorili v poradí už druhú prevádzku týchto kultových reštaurácií. Tentokrát v neďaľekom nákupnom centre – Parndorf. Pozývame vás preto do novootvorených priestorov kúsok od Bratislavy. Rakúsko sa tak stalo 24-tou krajinou, v ktorej otvorila wagamama svoju prevádzku. Na ploche takmer 320 metrov…

Dve nádherné videá z nového KUBU menu

Pred časom sme vám priniesli článok o našom novom menu v reštauráciach KUBU. Dnes sme si pre vás pripravili dve videá z kuchyne, na ktorých náš Brand Chef Laco Výpala pripravil niektoré z vynovených jedál. Na prvých snímkoch vidíme prípravu jedál ako: hovädzí tatarák, kačacie prsia, papardelle manzo s hubami portobello,  šalát s kozím syrom ale…