Novinky

Zo zákulisia

Chcete o nás vedieť viac?


Sme pre vás naďalej otvorení

Drahí priatelia! Sme pre vás otvorení aj naďalej formou TAKE OUT (osobný odber) a postupne spúšťame donášku cez služby BOLT Food a WOLT Otvorené reštaurácie na TAKE OUT: Primi Eurovea, Primi Košice, Centrálna Klubovňa, Petržalská Klubovňa, Bystrická Klubovňa, wagamama, KUBU Aupark. Objednajte si nás cez WOLT:  wagamama, Domáca Klubovňa, Primi Košice Objednajte si nás cez BOLT Food: Primi…

Jesenné novinky

Prinášame jesenné novinky, ktoré vás nenechajú hladnými! Vychutnajte si jesenné menu, ktoré sme pre vás pripravili v našich reštauráciách Primi Eurovea, Primi Polus a vo všetkých Klubovniach. V Primi Eurovea vás čaká Pečená tekvicová tartaletka so syrom Valdeon. V Primi Polus odporúčame Pečenú jesennú zeleninu. Milovníkov sladkého poteší frappé – Banana Cookie – z domácej…

PRVÁ KLUBOVŇA U VÁS DOMA

Otvorili sme pre vás v Bratislave novú Klubovňu, Klubovňu priamo u vás doma! Zúročili sme všetky naše skúsenosti a prinášame vám jedinečný projekt, ktorý nie je len eshopom. Vďaka Domácej Klubovni si odteraz môžete vaše obľúbené jedlá vychutnať v pohodlí domova, no s rovnakou kvalitou ako v reštaurácii. Či už si chcete vychutnať večeru u…

Testujeme zamestnancov

TLAČOVÁ SPRÁVA: MEDUSA otestuje na nový koronavírus kľúčových zamestnancov vo všetkých otvorených prevádzkach Peter Štecko: Chceme byť lídrami nielen v gastre, ale aj v hygiene. Od včera, 6.5.2020, je čiastočne otvorených 11 reštaurácií najväčšej slovenskej gastroskupiny Medusa. Zákazníci si môžu pri dobrom jedle a nápojoch posedieť, pri dodržaní všetkých hygienických a anti-pandemických opatrení, tam, kde je k dispozícii vonkajšie sedenie….

Otvárame terasy!

OD STREDY 6.5. POSTUPNE OTVÁRAME NAŠE VONKAJŠIE TERASY Článok pre Vás budeme priebežne editovať aktuálnymi informáciami.   Priatelia! Vyzerá to tak, že dlhé čakanie sa pomaličky, postupne blíži ku koncu. Vláda tento týždeň  (v pondelok 4.5.) schválila zlúčenie fázy 2 a 3 v uvoľňovaní ekonomiky, čo znamená možnosť otvoriť postupne od stredy 6.5. – veľmi…

Otvorený list vláde od gastronómov

STOVKY REŠTAURÁCIÍ A KAVIARNÍ PROSIA VLÁDU O POMOC PRED PREPÚŠŤANÍM A BANKROTMI Spojili sme sily spolu s ďalšími slovenskými gastroprevádzkami a rozhodli sme sa adresovať otvorený list vláde, kde žiadame o pomoc a podporu pri riešení nájmov. Gastronómia patrí a bude patriť k najviac zasiahnutým odvetviam spôsobených svetovou pandémiou vzhľadom na povahu služby. Naliehavosť tohto apelu…

Ako vnímame aktuálne situáciu

Zdravím vás priatelia. Je slnečný jarný deň a všetky tie bežné pracovné veci, čo by sme riešili za normálnych okolností sa mi zdajú byť absolútne nedosiahnuteľné. Prípravy na terasovú sezónu pre vás všetkých by boli v plnom prúde, tešili by sme sa na nové projekty, na nábor nových kolegov, na jarné menu,… Ale dnes je všetko inak…

Nové zimné menu v našich prevádzkach

Vychutnajte si novinky, ktoré sme pre vás pripravili v našich reštauráciách Primi Eurovea, Primi Košice a vo všetkých Klubovniach. Pozrite si malý výber najväčších špecialít 🙂 V našich Klubovniach vás čaká napríklad tento langoš a sladké šišky. Celé zimné menu si môžete pozrieť tu. Langoš s pečenou cviklou, citrónová majonéza, baby špenát, čerstvý kôpor a…

Medusa video, na ktoré sme nesmierne hrdí

Spoznajte Medusu. Náš svet, nás, čo všetko nás tvorí a formuje, na čo sa tešíme a čo všetko nás od roku 2003 nesmierne baví. Toto je kratšia verzia pre vás, našich zákazníkov. A táto dlhšia je pre nás, pre zamestnancov a všetkých, ktori Medusu tvoria a ktorých denne stretávate v našich reštauráciách.

Úplne nové menu v Primi Eurovea

Naše nové menu je skutočne výnimočné. Vzniklo spoluprácou dvoch talentovaných šéfkuchárov – Španiela Davida Diáza a Taliana Fiorenza Ricciho. Predstavuje fúziu toho najlepšieho z mediteránskej kuchyne – talianske, grécke, španielske, francúzske, turecké – stredomorské regionálne receptúry. Autentické, pôvodné recepty tak, ako ich varili doma. David Diáz pochádza z Katalánska a v Barcelone aj v Prahe varil v Michelinských reštauráciách. „V…

Naše Klubovne majú nové menu, príďte ochutnať ♥

Objavenie nového jedla vraj vie človeku priniesť viac potešenia, ako objavenie novej hviezdy. My určite súhlasíme! Taktiež ale chápeme, že ak je človek nekonečne hladný, nechce nič riskovať a túži iba po kvalitnej rane na istotu. Naše nové menu je preto spojenie vašich najobľúbenejších jedál zo starého menu, zo streetfood menu a do tretice sme k nim namiešali pár…

Otvorili sme remeselnú pekáreň Crustino!

Po niekoľkých mesiacoch intenzívnej práce s rekonštrukciou a vylaďovaním produktov sme rozšírili naše portfólio o ďalšiu prevádzku a v Bratislave sme otvorili našu prvú vlastnú pekáreň a cukráreň s názvom – Crustino. A veľmi sa z toho tešíme!   Nájdete v nej kváskové produkty z našej remeselnej výroby, tradičné koláče aj zážitkové dezerty, plnohodnotné obedy na moderný spôsob či taliansku kávu so sebou….

Hosť sa má cítiť ako na návšteve

Lukáš pochádza zo Záhoria, ale vraví, že malomestský život mu nechýba. Oveľa lepšie mu robí ruch veľkomesta a ruch prevádzky. Keďže sa s ním rozprávame práve počas pracovného dňa v Primi Eurovea, vieme presne, aký ruch má na mysli. Zaujíma nás, ako sa dostal k svojej práci. „Gastronómii sa venujem už od strednej školy, keďže tatko je čašník. Často som…

„Sme ganstri v kuchyni,“ tvrdí Brand Chef Klubovní

S Petrom Cibulkom, Brand Chefom Klubovní sme sa naposledy stretli na jeseň 2017. Tu si môžete prečítať článok.Dnes sme za ním šli do Petržalskej Klubovne, ktorú pred rokmi rozbiehal. Stretávame sa tesne pred obedným zhonom. Jeho kolegovia majú práve poradu, postávajú okolo baru a debatujú. V Petržalke sa nestretávame náhodou – Peter túto prevádzku pred štyrmi rokmi rozbiehal. „Je to…

Trafo sme posunuli na novú úroveň

Trafo prešlo na jeseň roku 2018 skutočne rozsiahlou prerábkou celého priestoru. Nové farebné zladenie, LED efekty na stenách a svietiace doplnky všade v priestore. Najväčším zásahom je presun zadného baru do inej, väčšej miestnosti. Novú, sviežejšiu formu dostalo aj logo baru či nápojový lístok. Ten ponúka napríklad vynovené bottle service menu, nový craft beer či 10…

Epické novinky z Prahy

VITAJTE V EPICU, MÁME OTVORENÉ! To, o čom sa už dlho povrávalo, sa konečne stalo skutočnosťou a my sme priamo v srdci Prahy v spolupráci s Ministry otvorili najmodernejší hudobný klub v Prahe – EPIC. Čo na vás čaká? Epický zvuk, moderný design, dramaturgia svetovej úrovne a bary naplnené kvalitným pitím! Víziu a realizáciu projektu pražského hudobného klubu sme začali interne riešiť…

wagamama v rakúskom Parndorfe

Koncom februára 2018 sme po vyše dvoch rokoch úspešnej prevádzky wagamama na Slovensku otvorili v poradí už druhú prevádzku týchto kultových reštaurácií. Tentokrát v neďaľekom nákupnom centre – Parndorf. Pozývame vás preto do novootvorených priestorov kúsok od Bratislavy. Rakúsko sa tak stalo 24-tou krajinou, v ktorej otvorila wagamama svoju prevádzku. Na ploche takmer 320 metrov…

Dve nádherné videá z nového KUBU menu

Pred časom sme vám priniesli článok o našom novom menu v reštauráciach KUBU. Dnes sme si pre vás pripravili dve videá z kuchyne, na ktorých náš Brand Chef Laco Výpala pripravil niektoré z vynovených jedál. Na prvých snímkoch vidíme prípravu jedál ako: hovädzí tatarák, kačacie prsia, papardelle manzo s hubami portobello,  šalát s kozím syrom ale…