Námestie Štefana Moysesa 26/52, 974 01 Banská Bystrica
plný úväzok | živnosť (krátky | dlhý týždeň)
ihneď | dohodou
od 1 450 - 1 600€ brutto | mesiac (v závislosti od tvojich skúseností)
O nás
Klubovňa je sieť šiestich pivárenských reštaurácií zameraných na slovenské jedlo ovplyvnené street foodom. K nemu neodmysliteľne patrí aj čerstvo načapované pivo. Máme vlastnú Klubovňácku 11°, ale aj remeselný špeciál Brúder 12° Pšenica či domáce radlery s čerstvou ovocnou šťavou.
Klubovne priťahujú pestré komunity zákazníkov, nakoľko sa nachádzajú v rôznych mestských častiach. Bratislavské Klubovne sú v Ružinove, Karlovke, Petržalke, Starom aj Novom meste. Dopĺňa ich Bystrická Klubovňa v centre Banskej Bystrice. Všetky Klubovne sú spoločenským miestom s priateľskou atmosférou, ktorá sa premieta aj do kolektívu zamestnancov.
Viac sa dozvieš na www.nasaklubovna.sk.
Čím nás určite oslovíš?
- rád sa venuješ vareniu atraktívnych pivárenských, či tradičných slovenských jedál s využitím kvalitných surovín, atraktívnych sezónnych vsuviek či prvkov street foodu
- sleduješ nové trendy v gastronómii a máš prehľad v receptúrach
- ak chceš, máš možnosť naučiť sa zložitejšie technologické postupy a taktiež prejaviť svoju fantáziu pri vytváraní špeciálov/denného menu
Čo ti ponúkame navyše?
- 30% zľava do všetkých našich reštaurácií a podnikov
- 35% príspevok na MULTISPORT kartu – užívaj si športové aktivity, fitko, wellness a mnoho ďalších aktivít za výhodné ceny
- odmeny za extra mile, za odpracované roky a ďalšie motivačné bonusy
- pracovná zmluva na dobu neurčitú ihneď pri nástupe
- podpora a zázemie najväčšej gastronomickej spoločnosti na Slovensku
- chceme rásť spoločne, a preto sme otvorení spätnej väzbe. Ak vieš, že sa dá niečo robiť lepšie, radi ťa vypočujeme a pomôžeme ti realizovať tvoj nápad
- obuvníkov syn u nás nechodí bosý – kvalitná a chutná zamestnanecká strava
- komfortné pracovné oblečenie a príspevok na ošatné či obuv je samozrejmosť
- bonus za odporučenie kolegu počas letnej sezóny vo výške 350 € až 450 €
- spolupráca s ostrieľanými gastronomickými profesionálmi, ktorí ti s radosťou pomôžu a odovzdajú svoje skúsenosti
Ako si ťa predstavujeme:
- nemusíš byť vyučený v odbore, stačia ti skúsenosti na pozícii kuchára po dobu 1-2 rokov alebo si absolvent strednej odbornej školy/HA
- dáme ti potrebné informácie, zodpovieme tvoje otázky a postupne ti pomôžeme adaptovať sa na tvojom novom pracovnom mieste